Sopar de Socis Novembre
A Lo Tall, la tardor ens porta ganes de fogons i de producte de temporada: carxofes, bolets i, sobretot, carabassa. Per al sopar de socis de novembre vam decidir fer un menú humil però intens, molt lligat a aquest moment de l'any.
L'entrada del sopar és una crema de carabassa preparada pels amics Quim i Josep Ramon amb carabasses de l'hort d'Ager, l'hort Bio, i amb els amanyos tan característics del Quim: olives negres, pernil i algun toc secret de la casa.
A partir d'aquí, el menú continua i el segon plat i les postres tanquen un sopar pensat per fer-vos gaudir de la tardor a taula.
El menú
- Crema de carabassa de tardor amb tocs especials del Quim
- Garrinet al forn amb la seva pelleta cruixent
- Caneló de tiramisú deconstruit com a postre final
Galeria d'imatges
Preparant el sopar
La crema de carabassa
Servint el segon plat
Garrinet al forn
Detall de la poteta
Tiramisú deconstruït
Paella valenciana mixta, amb les galeres ben ordenades, sense ceba i amb garrafó
El cuiner dels desmanegats, en Jordi Bureu, dibuixa la creu d'arròs perfecta
Gaya, Ribalta, Sanfeliu, Murgó amb els Desmanegats
El Ribé, amb els Republicans, començant el seu arròs d'ànec
Jodi Salut amb els seus javalís
El Joan Queralt remenant amb devoció
Ara toca fer les verduretes als desmanegats
Lo Tall ben representat
Lo Jurat, en Jonhatan, lo Benito i el Gregori
A menjar
Un brindis, l'any que ve més!
L'equip de cuina orgullós
Preparant los caragols a la cuina de Lo Tall
Taula parada, cava obert i tertúlia de retrobada
Safata de caragols amb salsa café Paris
Peix arrebossat amb curry suau de coco
Mel i mató amb festucs, punt dolç final
La colla pren seient i engega lo sopar
Entrega del devantal al Pedro, nou soci de Lo Tall
Plat casolà: carn, patata rostida, carbassó i amanida.
Senzillesa a taula: tall, tomàquet i amanida amb patates.
La safata de carn a punt de tocar la brasa.
Brases al punt i talls marcats amb sal gruixuda.
Taula plena i somriures a la fresca.
Cervesa a la mà i conversa de terrassa.
Entrega de la placa “TORRE LLUÍS”.
Pastís de xocolata amb el 55: Per molts anys.
Taula parada amb tapes i torradetes a punt.
Esqueixada de bacallà amb tomàquet i olives negres i oli verge extra del Cogul.
Tomàquet madur amb burrata i pesto d'alfàbrega
Croquetes daurades; les de pernil venen marcades.
Cassola de Calamars farcits a la tinta amb pebrots del Padrón i pastanagues.
Preparatius: davantal a punt pel Juame.
Jaume, Benvingut a Lo Tall.
Sopar compartit a Lo Tall: crema de moixardons, gazpatxo, carne mechá i pescaíto frito.
El trio protagonista del vespre: bailaora, guitarra i palmes en un escenari recollit i ple de duende.
Un altre retall de premsa, tot un èxit.












Llegenda: Barra improvisada amb el pica-pica i les ampolles a punt mentre els primers voluntaris fan de tastadors oficials.
El local convertit en pista de ball, amb vestits negres i vermells i palmes marcant el compàs.
Vermuts, patates i birres, amb la barra convertida en quarter general de la festa.
Dualitat Marina: torradetes amb crema i perles de salmó, amb l’anxova al centre.
Records de Quaresma: cigrons, espinacs i ou en brou lleuger.
La cassola a punt
El Robén vigilant el lluç.
Lluç amb pèsols, carxofa i ou dur en suquet casolà.
Un mos de fullat amb farcit melós per cloure amb calidesa.