Salta al contingut principal

Sopar de socis de Setembre

· Autor: Rick "sushi" Deckard · 2 min de lectura

Sopar de setembre ben rodó a Lo Tall: bon ambient, conversa alegre i fogons en plena forma. Los cuiners Joan Ribalta, Ignasi Arqué, Lluís Muñoz i Marco Yagüe van firmar un menú saborós i polit. Lo president Jordi Sanfeliu va lliurar lo devantal de soci al nou company, lo Pedro.

L'equip de cuina orgullós entre cassoles i fregidora L'equip de cuina orgullós

El menú

  • Caragols a la salsa Café Paris (interpretació Ribalta)
  • Fish and chips (bacallà i salmó) amb curry suau de coco i salsa tàrtara
  • Mel i mató

Galeria de fotos

Preparant los caragols a la cuina de Lo Tall Preparant los caragols a la cuina de Lo Tall

Taula parada, cava obert i tertúlia de retrobada Taula parada, cava obert i tertúlia de retrobada

Safata de caragols amb salsa café Paris Safata de caragols amb salsa café Paris

Fish and chips amb curry suau de coco Peix arrebossat amb curry suau de coco

Mel i mató amb festucs, punt dolç final Mel i mató amb festucs, punt dolç final

La colla pren seient i engega lo sopar La colla pren seient i engega lo sopar

Entrega del devantal al Pedro, nou soci de Lo Tall Entrega del devantal al Pedro, nou soci de Lo Tall