Sopar de socis de Setembre
· Autor: Rick "sushi" Deckard · 2 min de lectura
Sopar de setembre ben rodó a Lo Tall: bon ambient, conversa alegre i fogons en plena forma. Los cuiners Joan Ribalta, Ignasi Arqué, Lluís Muñoz i Marco Yagüe van firmar un menú saborós i polit. Lo president Jordi Sanfeliu va lliurar lo devantal de soci al nou company, lo Pedro.
L'equip de cuina orgullós
El menú
- Caragols a la salsa Café Paris (interpretació Ribalta)
- Fish and chips (bacallà i salmó) amb curry suau de coco i salsa tàrtara
- Mel i mató
Galeria de fotos
Preparant los caragols a la cuina de Lo Tall
Taula parada, cava obert i tertúlia de retrobada
Safata de caragols amb salsa café Paris
Peix arrebossat amb curry suau de coco
Mel i mató amb festucs, punt dolç final
La colla pren seient i engega lo sopar
Entrega del devantal al Pedro, nou soci de Lo Tall