Sopar de maig

Aquest maig, els socis Joan Miquel i Joan Gaya ens han ofert un àpat a l’altura d’un restaurant de luxe. Un menú enginyós, combinant perfectament les tradicions casolanes amb la cuina més avanguardista, que els afortunats comensals hem gaudit i aplaudit amb entusiasme. D’entrada hem degustat unes sorprenents boletes de foie gras arrebossades amb farina de panís. Desprès, en Joan Miquel ens ha ofert uns callos amb ceps i cigrons, que haguessin estat la pecaminosa enveja de qualsevol cardenal renaixentista. Seguidament, el Joan ha servit una deliciosa cassola de peix. I de postre (gentilesa de la Maribel, dona de lo senyor Masip), ens hem gruspit una crema de Mascarpone (que estaba en verdad de… ponedle vosotros la rima). Us deixo les fotos dels plats i us convido a consultar les seves receptes (a Categories: Menús i receptes d’aquesta web).  

Boletes de foie amb "kikos"

Callos amb ceps i cigrons

Cassola de peix amb cloïsses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *