Confits de poma i pera amb mel

Pendreu les pomes e perrar-les-heu ab un guavinet. E, com sien perrades, matreu-les en un pot o holla de terra. E aureu perellat vostron axerop demunt dit e lensar-lo-li-ets desús tèbeu, car lse pomes no fan a bolir. E a cap de vuit jorns couràs-ho tot ensemps fins que lo axerob fassa fills, axí com dit és. E à mester en una lliure de pomes una lliura de mel.

Pendreu les perres e perrar-les-heu ; e, com sien perrades, fan a bolir amb lo axerop detràs dit dos o tres buylls. E aprés, de vuit en vuit jorns, regonexerets-les e traure-ne lo axerop e donar-li-eu un perrells de buylls; e, com serà tèbeu, tornar-li-eu en lensar desús. E aprés coureu-ho tot ensemps fins que veyau que lo axerop vuylla fer fills. E à mester en una lliura de peres una lliura de mel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *