Retrobament amb sabor peruà.

Dijous 5 de maig ens varem retrobar amb un bon amic, en César Mory. Soci de Lo Tall que per motius professionals va haver de deixar Lleida. Ha obert un hotel restaurant a Garós, a la Vall d’Arán, on el seu nom i el del seu restaurant cada dia son més coneguts: ES ARRAITZES. Va tornar per Lleida a fer-nos una visita i ens va homenatjar a tots de la millor manera que sap fer, cuinant. Una abraçada César i moltes gràcies per fer-nos gaudir amb les teves creacions.

Un comentari a “Retrobament amb sabor peruà.

  1. Hola, contacto amb vosaltres per preguntar-vos si es viable llogar el vostre local per celebrar-hi un sopar d’aniversari. Espero la vostra resposta. Moltes gràcies per avançat. Salut i merci!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *