Lo Tall participa al Xup Xup 2016 amb un Gaspatxo clarificat

Gaspatxo clarificat amb verdures, a proposta i coordinació del Pantaleó Villanueva, va ser l’aperitiu amb el qual Lo Tall va participar en el Xup Xup Solidari 2016 el dia 24 de novembre a l’Escola d’Hoteleria i turisme de Lleida. L’Associació Gastronòmica Lo Tall va sumar 35 persones a la trobada, entre socis, amics i col·laboradors i va ser una de les entitats més participatives, en aquest sentit. Unes 290 persones van participar al sopar a benefici de la Fundació Arrels Sant Ignasi. La trobada, organitzada un any més per les societats gastronòmiques de Lleida i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, va recaptar 10.000 euros.
La vetllada es va obrir amb l’aperitiu a peu dret, elaborat per les societats gastronòmiques començant pel Rissotto amb bacallà elaborat pels Amics del bacallà, Calçots amb tempura del Cauet del Segrià, Minihamburguesa RR del Racó del Riu, Pollastre a l’estil de la Sogall i Gaspatxo amb verdures de Lo Tall. Una vegada a taula, els alumnes de l’Escola van servir un menú elaborat pels seus companys i professors. El primer plat d’aquest àpat va ser Coca d’Espelta amb gargouillou de verdures de l’Horta de Lleida i gel de clorofil·la; de segon, la Truita de riu d’Alfarràs amb cremós de patata violeta i veouté de vi blanc, i finalment a l’hora de les postres, la Pera de Lleida va ser protagonista amb caramel i crumble d’avellana i salsa de xocolata a la pedra. Tot regat amb cervesa, vins, cava, aigua mineral i cafè.
El sopar benèfic organitzat per Xup Xup Lleida (Els Amics del bacallà, El Cauet del Segrià, Lo Tall, Racó del Riu, Sogall i Solibernat) va comptar amb la col·laboració de: Alemany, AramarkbonÀrea, Les Cabanes, Castillo de Monesma, LaGravera, La Mañana, Lloguers Sarri, Grupo Mahou San Miguel, Arroz Extra Montsià, Piscifactoria Santa AnaPlusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Segre, Sanui Fruits, Tarrazu Cafès, La Torxa, Veri, Missatges, Gestió de Comunicació i Como Pomona.
 

Un comentari a “Lo Tall participa al Xup Xup 2016 amb un Gaspatxo clarificat

  1. Link exchange is nothing else but it is simply placing the other persons web site link on your page at proper place and other person will also do same for you.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *