Carnestoltes 2016 … L’hospitall

Disfressar-se és convertir-se per unes hores en un altre, interpretar un personatge diferent cada vegada, fer teatre, esdevinir algú diferent cada any que passa, encara que sigui com en el nostre cas, dins d’una colla. Aquest cop, infermeres i metges escoltaven una ambulància i un malalta encamillada que es queixava d’escalfors a la panxa. Una comparsa simpàtica i divertida. La rua és molt gratificant, tant en el moment de la desfilada com durant les setmanes anteriors on dissenyem, construïm, traslladem, custodiem, etc, etc, … la nostra “falla” particular. “Falla” que mai no crema però que sempre es transforma (primera llei de la termodinàmica). Tot va anar rodat una vegada més, malgrat del presses del nostre tractorista en acabar la jornada. Fins l’any vinent que anirem de …

 

Un comentari a “Carnestoltes 2016 … L’hospitall

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *