Sopar de socis divendres 16 d’octubre de 2015

Sopa de carapabolla amb empanadarres. I és que a Lo Tall, no només sabem cuinar receptes. També sabem inventar-les. I si un plat no té nom, doncs l’hi posem com és el cas. Els nostres amics i socis Ignasi, Lluís i Rubén van fer aquesta vegada els hornors de farcir la nostra taula d’excelències culinàries. El primer, amb el seu nom ho diu tot. Suau i contundent a l’hora, aquesta crema de carabassa i ceba, flanquejada per unes empanadilles de botifarra, poma i pinyons, va esdevenir un teloner de luxe per donar pas a l’estrella de la nit, lo conill amb camagrocs i rossinyols. Amb aquest plat, alguns van sentir-se al bosc humit de la tardor, amb aquells colors … prova de que hi havia altres bolets apart de camagrocs i rossinyols en aquest plat.

I de postre … pastís de formatge i xocolata blanca amb melmelada de tomata. Un encertat contrast de sabors. Suau i deliciós, tot plegat.

Y como siempre, nuestros amigos los galos, acabaron un viernes más, alrededor de una gran mesa, haciéndose compañía y hablando de muchas cosas. En esta ocasión se habló de aldeas vecinas y de fontanería.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *