Carnestoltes 2015: 101 Tallmates.

La malèfica Cruel.la De Llopis i els seus dos fills, Lady Cruel.leta i Jason “mataperros”, han decidit renovar el seu vestuari d’hivern i per això han sortit de cacera pels carrers de Lleida. Sí, sí, heu sentit bé: de cacera. Perquè a aquesta malvada familia només els hi agraden els abrics de pell, i no de qualsevol pell. Només la comoditat, suavitat i alhora l’escalfor de la pell dels Tàllmates, poden satisfer els sofisticats gustos dels De Llopis. Ajudats per l’empleat més barroer i sanguinari de la Canera Comarcal, en Charles Vernetti, comença una delirant persecució pels carrers de la capital de la Terraferma. Quan tenien acorralada a tota la patuleia de Tàllmates i estava a punt de produïrse una carnisseria, van aparèixer miraculosament uns altres herois de la nostra aventura, el cuiner “más aclamado por los niños y las niñas” i doctor en Cassola de Tros, don Rubén. La seva recepta més coneguda és la “Cassola de Grey”. No calen explicacions. I el seu ajudant i també doctor en moltes coses, però que ja desvetllarem en properes entregues, don Xavi Loscos. Tot va acabar en una gran disbauxa on no hi va faltar res ni ningú doncs també lo nostro Ajuntament va estar representat il.lustrement en aquesta festa.

Natxo Bautista, aprenent de periodista.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *