Sopar de socis divendres 16 de gener 2015.

Els nostres estimats socis Jaume Canelles, Lluís Muñoz i Sir Joan Ribalta ens varen fer passar una vetllada d’allò més agradable cuinant-nos un menú contundent i tradicional. Varen començar amb un estratificat de crema de llenties, oli de xoriço vermell i crema de patata. En el segon plat ens varen sorprendre amb un exquisit porcell, cuinat a baixa temperatura, i regadet amb el seu caldo de cocció i acompanyat de pinya caramelitzada. De postres, i com cavia esperar d’aquests tres mosqueters de la cuina, ens varen endolçar la nit amb una trilogia inèdita: Trencadissa de flam de Bailey’s, porció de flam de Bailey’s tot d’una peça i milfulls amb mousse de xocolata. Tot un esclat de sensacions. Cal també donar la benvinguda al nou soci Xavier Loscos, gran persona, gran gourmand i gran orador, tal i com va demostrar en dedicar-nos unes parauletes en acabat de les postres. El sopar va ser amenitzat per uns quants dels 24 capricis de Pagani i per musiqueta dels 80. Una nit per no oblidar.

                                                                          Natxo Bautista, aprenent de periodista.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *