Celebració 15è Aniversari Lo Tall

La vigília de Sant Miquel ens vam reunir més de vuitanta persones per celebrar el nostre quinzè aniversari. Una gran festa gastronòmica, molt emotiva, que va tenir lloc al restaurant NeoParc -magnífics anfitrions- i que es va allargar fins a la matinada. Recepció amb aperitius i cava, àpat de 3 Forquilles, una travessa cultural-gastronòmica per posar a prova els nostres coneixements en la matèria (enhorabona als socis Rubén Ibargüengoitia i Albert Català per guanyar el concurs), actuacions del grup Boxter i del magistral Conde Boira, gintònics, resopó, xocolata amb xurros… Un altre cop -i aquest en gran- els socis, dones, familiars i amics, vam demostrar que encara, malgrat alguna que altra xacra de rabiosa joventut, sabem impartir classes magistrals de com divertir-nos fins a l’esgotament, sense necessitat de dopatge, pocions mágiques, uauauaxaques ni xones poligoneres. Pel vintè aniversari més, amb mangala o sense.

Recepció

Menjador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *