Cap de Setmana Gastronòmic de Lo Tall a Donosti

El restaurant Martín Berasategui va ser la darrera estapa del cap de setmana gastronòmic que la Societat Gastronòmica Lo Tall va organitzar aquesta setmana. El reconegut xef va entrevistar-se amb el grup de membres de Lo Tall que li van fer entrega del davantal de l’entitat lleidatana. Per la seva banda, després d’assaborir el menú de tast de la casa, els gastrònoms lleidatans van visitar la cuina de Berasategui, i el propi Martín es va comprometre a fer arribar a la Societat Lleidatana una vintena de receptes “fàcils” pròpies.

El cap de setmana va començar el divendres amb un menú degustació al Bodegon Alejandro, una degustacions de whiskies al Museu del Whisky i un sopar de germanor a la societat gastronòmica donostiarra Unión Artesana, fondada el 1870. Després de bacallà al pil pil amb cocotxes, “chuletón” i dolços típics, que van cuinar el pare i fills, Antonio Andoni i Xanti Pablo, el president de l’entitat basca, Josean Ibiriku, va tertuliar amb els lleidatans. Amb els corresponent intercanvi de regals, entre els presidents Albert Hortal de Lo Tall i Ibiriku de la Unión Artesana, un davantal i una Seu Vella i un mocador de l’Artesana dedicat als de Lleida, es va donar per finalitzada la vetllada, amb degustacions de licors i combinats a la cocteleria Dickens.

Un cap de setmana intens que seguirà amb la corresponent visita dels membres de la Unión Artesana a Lleida.

amb Martín Berasategui al seu Restaurant

amb Martín Berasategui al seu Restaurant

Entregant el detall als membres de l'Artesana

Entregant el detall als membres de la Unión Artesana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *