Sopar d’octubre

Els nous socis, Pantaleón i Albert Catalan, flanquejats pel veterà Gonçal, ens van delectar amb un memorable sopar d’autèntica haute cuisine. Fins i tot els paladars més feréstecs i ranxers van gaudir de l’àpat com cardenals renaixentistes. De primer, una amanida verda variada, amb nous, feta, poma… De segon, un inoblidable timbal de foie, magret d’ànec i ceba caramelitzada, amb una salsa de reducció d’Oporto i pinyons. Per a postre, un gelat artesanal de mandarina amb fruites del bosc, amarat amb una sopa gelatinosa de Gintònic.

Sens dubte aquestes noves incorporacions, referents de la moderna cuina catalana, aportaran a partir d’ara molts dies de glòria als fogons de la nostra afamada associació.

Amanida tèbia

Timbal de foie i magret d'ànec

Postre amb Gintònic inclós

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *